Česká pojišťovna, 2017

Reference: Česká pojišťovna, 2017

Jaké bylo zadání?

Úvodní zadání bylo zpestřit týmový firemní workshop společnosti Česká pojišťovna. Po vzájemné domluvě se zadavatelem jsme zvolili teambuildingový program Ztraceni.

laptop frame
hero image

Jaký byl průběh akce?

Všichni účastníci museli plnit týmové úkoly, které jsou nezbytné pro přežití v přírodě. Teambuildingový program Ztraceni si všichni pochvalovali.

A jak nás hodnotili?

„Akci hodnotím pozitivně. Vybrali jsme si vás po osobní zkušenosti s adrenalinovým Slovinskem, kde jsme ocenili průvodce na via ferraty a zajištění sjezdu řeky Soči na raftech a canyoningu. Osobně se mi líbí, že se mnozí, kteří by v normálních podmínkách do takové akce jako je slaňování nešli, se hecli a dali to. I přesto, že se báli, na konci dne byli rádi, že se přemluvili a užili si to. A ti, co se nepřemluvili si akci užili jinak, např. soutěží v rozdělávání ohně křesadlem. Myslím, že si v odpoledni každý našel něco, co ho bavilo. Díky moc za organizaci, vybrali bychom si vás i příště a těším se na viděnou.“

Pavlína Krušoftová
Senior manažer | Česká pojišťovna a.s.

Chcete podobný teambuilding? Kontaktujte nás

    Vyzkoušejte naše firemní akce

    • Cimrmaniáda

      Zajímalo by vás, jak to opravdu bylo a je, se slavným géniem Járou Cimrmanem? To zjistíte na našem teambuildingu Cimrmaniáda!

    • Vodní živel

      Rádi byste v rámci skupiny posílili týmového ducha, a současně byste se během horkých letních dnů svlažili v ledové vodě?

    • Ztraceni

      Jste skupina přeživších, která zázrakem zůstala na živu po havárii letadla ve strašlivé bouřce a ráno se probouzíte na pustém ostrově